Bloggnorge.com // I Mitt Twillight Zone…
Start blogg

I Mitt Twillight Zone…

Borderline Bitch- I didn`t choose to be like this

En helt vanlig onsdag

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 18. november , 2015 kl. 10:59

God morgen verden!!

Mine tanker for dagen:

Det har blitt 18 november og det er ikke lenge til jul..  Selv om jeg vet at det finnes noen der ute som vil at jeg skal slippe å sitte alene, så er det nettopp det jeg vil.. være alene. Jeg var det i fjor og er det sikkert i år også.. Syns ærlig talt at jeg ikke har så mye å feire siden overgrepet skjedde i jula i fjor.. For mye vonde tanker og dårlige minner regjerer huet mitt om dagen.. Gruer meg..  Så ingen julefeiring hos meg.

 

Mine tanker for dagene som gikk:

I forgårs var jeg 6 måneder rusfri og fri fra Narkotikaen.. Yeeej me!!

Stolt av meg selv.. Men klarer ikke helt slippe dette med alkoholen..(MEN KLARER IHVERTFALL Å HOLDE MEG UNNA AKUTT-INNLEGGELSER PÅ PSYK OG UNNA ALT SOM HETER AUTORITETER OG LEGEVAKT, (Har «bare» hatt 9 akuttinnleggelser i 2015) Nå om dagen går det i å arbeide med det behandleren min kaller «Toleransevinduet».. Så jeg avvenner meg selv på alkohol for tiden.. I går ble det 3 øl, selv om det var meningen det kun skulle være 2.. Men ny dag nye muligheter.. vi prøver igjen. Fra neste uke av blir det kun 1 om dagen…min siste uke. For uka etter det er det INGEN !!!! Og da serru, da er jeg formodligen ferdig med den dritten også… Farsken..man legger skikkelig på seg av øl asså..  Ikke rart det kalles øl-mage ;)

 

Vedrørene vider behandling , så:

Venter på plass på ROP i Follo, der jeg skal bo i bortimot 6 mnd for å få enda større forståelse for problemet mitt og arbeide langsomt og sikkert mot et bedre og 100% Nyktert og edruelig liv.

Ja så da var dagens skriblerier unnagjort !!

Følg gjerne videre med i mitt TWILLIGT ZONE

CARPE DIEM  !!!

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.